BIO

Kirsi-Marja Moberg on valmistunut taiteen maisteriksi Aalto-Yliopistosta vuonna 2023 pääaineenaan Visual cultures, curating and contemporary art, ja kuvataiteilijaksi vuonna 2009 Joensuun ammattikorkeakoulusta.
Moberg työskentelee monipuolisesti kuvataiteen ja runouden parissa. Kuvataiteessa hänen pääasiallisia tekniikoitaan ovat raapetekniikka ja akryylimaalaus ja runoilijana hänen praktiikkaansa koostuu kirjoittamisen lisäksi lavarunoudesta sekä videorunoudesta. Mobergin esikoisrunoteos Kaksoissisäinen julkaistiin vuonna 2022. Hänen ohjaamansa runovideoteos Pyydän lupaa/Asking for permission on saanut näytöksiä kansainvälisillä runovideofestivaaleilla ja hän on osallistunut useisiin yhteisnäyttelyihin ja pitänyt muutamia yksityisnäyttelyitä.
Moberg on työskennellyt useana vuonna mielenterveyden edistämisen kattojärjestössä Mieli ry:ssä muun muassa kulttuuri- ja taideviikon tuottajana sekä vapaaehtoistyön kehittämisessä. Moberg toimi Helsinki Poetry Connection ry:n puheenjohtajana kausina 2021 ja 2022.
Kuva: Sirja Moberg, 2022.